STIHL RMA 765 V batteridrevet gressklipper

19 990 kr ink. MVA

stihl LOGO

Utviklet for profesjonelle og store plen arealer

  • Klippebredde 63 cm
  • Dobbel kniv
  • Vario drift – digital trinnløs hastighetsregulering
  • Svingbare forhjul
  • 80 liter oppsamler
  • Leveres uten batteri og lader
Varenummer: 63920111400 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

RMA 765 V batterigressklipper er utviklet for profesjonell og effektiv pleie av store plener. Klipperen inngår i batterisystemet AP-system. For best klipperekkevidde anbefales bruk av ryggbatteriene AR 2000 L eller AR 3000 L. Takket være doble kniver og en klippebredde på 63 cm, klipper batteriklipperen både raskt og nøyaktig. Modellen er utstyrt med elektrisk variodrift og svingbare forhjul som gir høy komfort, høydejusterbart og sammenleggbart styre med komfort samt en robust klippepanne i aluminium med innvendig utskiftbart belagt polymerhus for lang forventet levetid. I tillegg kan klippehøyden på RMA 765 V justeres i flere forskjellige nivåer per hjul. Avklippet samles i en 80-liters oppsamler. Biokit og adapter er tilgjengelig som ekstrautstyr. Leveres uten batteri og lader.

Tilleggsinformasjon

Batterisystem

STIHL AP system

merke

kapasitet

Proff

Spesifikasjoner

RMA 765 V

Tekniske data

Tekniske data Value
Batteriteknologi lithium-ion AP-system
Anbefalt batteri AR 3.000 L
Arbeidsturtall 0/min 3.200
Bioklippfunksjon Ja, kan ettermonteres
Drift Vario
Effekt W 1.500
Hastighet km/h 0-5,5
Klippebredde cm 63
Klippehøyde mm 25-100
Klippehøydejustering 8 trinn
Kniv Doble kniver
Lydeffektnivå, garantert LWA dB(A) 93
Maskinbredde cm 69
Maskinhøyde cm 123
Maskinlengde med oppsamler cm 165
Målt lydtrykknivå LpA dB(A) 84
Nominell spenning V 31
Oppsamler l 80
Usikkerhetsfaktor K m/s² 0,7
Usikkerhetsfaktor KpA dB(A) 3
Vekt kg 1) 44
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 1,4

1) Vekt uten batteri

Utstyr

RMA 765 V

Standard utstyr

DriftZoom

Drift

Drift forenkler arbeidet med å klippe gressplenen, spesielt dersom man skal klippe større flater eller i motbakker. Flere av STIHL batterigressklippere er utstyrt med drift.

Eco-modusZoom

Eco-modus

Med aktivert Eco-modus blir turtallet på motoren automatisk tilpasset klippemotstanden. På denne måten bruker en batteridrevet gressklipper fra STIHL lite strøm, og kan derfor brukes over et større areal før den må lades opp igjen.

Hjul, svingbareZoom

Hjul, svingbare

De svingbare forhjulene muliggjør enkel klipping rundt busker og trær i tillegg til god svingradius. Klippehøyden kan justeres individuelt per hjul.

Klippehøydejustering per hjulZoom

Klippehøydejustering per hjul

Hvert hjul på STIHL gressklipperen kan justeres individuelt til flere klippehøyder.

Komforthåndtak

Komforthåndtak

Innovativ og sammenfellbart håndtak som forenkler arbeidet og er plassbesparende ved oppbevaring. Oppsamleren er enkel å komme til og enkelt å ta ut. Den verktøyløse høydejusteringen av håndtaket kan enkelt justeres etter kroppslengde og dermed bidra til en ergonomisk arbeidsstilling.

OppsamlerZoom

Oppsamler

En solid gressoppsamler i tekstil med 80 liters kapasitet. Passer bra til store plener. Kan brettes sammen for lagring og er utstyrt med støvbeskyttelse.

Strømningsoptimert knivZoom

Strømningsoptimert kniv

Den spesialdesignede kniven gir minimal luft- og klippemotstand noe som gjør at strømforbruket går ned og gir lengre kjøretid mellom hver lading.

Ekstra tilbehør

BioklippfunksjonZoom

Bioklippfunksjon

Ved å ta av oppsamleren og montere på et bioklipp-sett gjør du enkelt om din gressklipper til en bioklipper. Gresset klippes i forskjellige høyder og kuttes opp til små partikler. Disse partiklene fordeles deretter i gressplenen og tilbakefører dermed viktige næringsstoffer og fuktighet til gressplenen. En annen fordel er at du slipper å kaste gressavfallet.

Noen av komponentene kan du lese mer om under Produkt teknikk

Ekstra tilbehør

RMA 765 V

Tilbehør

ADA 700 - dobbelt batterisporadapterZoom

ADA 700 – dobbelt batterisporadapter

Dobbelt batterisporadapter for bruk av to AP-batterier. Adapteret passer til RMA 765 V. Leveres uten AP-batterier.

AMK 065 - bioklippsettZoom

AMK 065 – bioklippsett

Biokit AMK 065, ekstra tilbehør som passer til batterigressklipperen RMA 765 V. Fjern oppsamleren og monter biokit med multikniv og bioplugg. Gresset vil finfordeles som små partikler og tilbakeføre verdifull gjødsel og fukt til plenen.

Batteriboks grå - SZoom

Batteriboks grå – S

Med STIHL batteriboks kan du sikkert og plassbesparende transportere eller oppbevare enten fire batterier eller to batterier og én lader. STIHL batteriboks er dessuten kompatibelt med Sortimo L-BOXX og kjøresystemet Sortimo Globelyst.

Batteriboks grå - MZoom

NyhetBatteriboks grå – M

For plassbesparende og praktisk transport av batterier og lader. Kompatibel med Sortimo L-BOXXes og kjøretøysystemet Sortimo. Med sklisikker matte for tilbehør som f.eks. AP batterier og AL lader.

Batteriboks grå - LZoom

Batteriboks grå – L

For plassbesparende og trygg transport av batteri og lader. Kompatibel med Sortimo L-BOXX og kjøretøysystemet Sortimo Globelyst. Med antisklimatte. Passer for både AP og AR batterier samt alle ladere.

Batteri

RMA 765 V

Batteri

Batteri AP 300Zoom

Batteri AP 300

Lithium-Ion batteri med en spenning på 36 V og batterienergi på hele 227 Wh. Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Utstyrt med ladestatusvisning (fire LED-lamper). Er kompatible med laderne AL 101, AL 300 og AL 500.

Batteri AP 300 SZoom

Batteri AP 300 S

En sterk Lithium-Ion batteri med en spenning på 36 V og batterienergi på hele 281 Wh. For maksimale driftstider med STIHL maskiner i AP-systemet. Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Utstyrt med ladestatusvisning (fire LED-lamper) og kompatibelt med laderne AL 101, AL 300 og AL 500.

Ryggbatteri AR 3000 L, inkl. adapter AP og tilkoblingsledningZoom

Ryggbatteri AR 3000 L, inkl. adapter AP og tilkoblingsledning

Lithium-Ion ryggbatteri som har et energiinnhold på 1.500 Wh. Utstyrt med USB-tilkobling og innebygd STIHL Connected. Robust deksel med bærehåndtak og ladeindikator (seks LED-lys). Kan kobles direkte til RMA 765 V. I kombinasjon med AR L bæresystem og AR L tilkoblingsledning kan ryggbatteriet brukes til maskiner med kontakt. Med AP-adapter kan de brukes til maskiner med batterispor. Kan brukes i regnvær. Bæresystem kjøpes separat.

Ryggbatteri AR 2000 L, inkl. adapter AP og tilkoblingsledningZoom

Ryggbatteri AR 2000 L, inkl. adapter AP og tilkoblingsledning

Lithium-Ion ryggbatteri med et energiinnhold på 1.000 Wh. Utstyrt med USB-tilkobling og innebygd STIHL Connected. Robust deksel med bærehåndtak og ladeindikator (seks LED-lys). Kan kobles direkte til RMA 765 V. I kombinasjon med AR L bæresystem og AR L tilkoblingsledning kan ryggbatteriet brukes til maskiner med kontakt. Med AP-adapter kan ryggbatteriet brukes til maskiner med batterispor. Kan brukes i regnvær. Bæresystem kjøpes separat.

Video

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
 International 14.12.2020