STIHL 632 C iMOW Robotgressklipper – med appstyring

22 990 kr ink. MVA

stihl LOGO

Ta kontakt for gratis befaring i vårt distrikt! 

  • Planareal opptil: 3200 m²
  • Klippebredde: 28 cm
  • Maks helling: 45%
  • Vekt: 14 kg
Varenummer: 63090121420 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Robotgressklipperne i serie RMI 6, beregnet for større gressflater. Modellen RMI 632 C håndterer gressplener opptil 3200 m² og gir i løpet av noen timer en perfekt klippet gressplen. Mange innstillinger kan gjøres i iMOW-appen direkte via din smarttelefon eller nettbrett. Et pluss både når det gjelder komfort og innovasjon. Monteringssett kjøpes som tilbehør, i forhold til plenens størrelse.

Tilleggsinformasjon

merke

Tekniske data

Utstyr

RMI 632

Standard utstyr

Adaptive Slope SpeedZoom

Adaptive Slope Speed

Med Adaptive Slope Speed funksjonen justerer STIHL iMOW gressklipperen sin hastighet ved ujevnt terreng. Den innebygde helningssensoren analyserer kontinuerlig hellingen til gressklipperen og tilpasser fremdriften.

Avtagbar styrekonsollZoom

Avtagbar styrekonsoll

Alle STIHL iMOW robotgressklippere har styrekonsoll med integrert lyssterk skjerm som også synes i sollys. Med styrekonsollen kan man enkelt endre innstillinger, starte maskinen manuelt samt lese av informasjon fra enheten. Styrekonsollen på robotklippere i serien RMI 6 er integrert i dekselet, men er avtagbart slik at du også kan styre iMOW manuelt.

BioklippZoom

Bioklipp

Under klippingen blir gressavfallet finkuttet til små partikler, som blir liggende igjen som verdifull gjødsel på plenen. Den kraftige biokniven er stabil og brytes ikke av selv om den skulle treffe en stein. Den sørger for presis klipping også når gresset har vokst mye. Dreieretningen til kniven endrer seg automatisk hver gang den stopper. Dette gir jevn slitasje på hele kniven. Bytte av kniv kan utføres uten bruk av verktøy.

DockingstasjonZoom

Dockingstasjon

Dersom batteriet trenger mer energi eller om det regner (med aktivert regnsensor), kjører robotklipperen selv tilbake til sin dockingstasjon for å lade opp batteriet. Med et intelligent ladesystem kan robotgressklipperen selv avgjøre om den trenger å hurtiglade, for raskt å kunne gå ut å klippe igjen, eller lade normalt, hvilket er mer skånsomt for batteriet. Dockingstasjonen kan plasseres både på og utenfor gressplenen, avhengig av det som passer deg best. Var bare nøye med å kontrollere hvordan avgrensningstråden skal legges.

DriftZoom

Drift

STIHL iMOW robotklipper har en drift som gjør at den også kan klippe i kupert terreng med konsekvent høy kvalitet. Robotklipperne i serien RMI 6 klarer hellinger på opptil 45 %.

Dynamisk klippeplanZoom

Dynamisk klippeplan

iMOW klipperne jobber fleksibelt og lader opp batteriene sine innenfor aktivtidene. Hvis klippingen må avbrytes på grunn av regn, vil klipperne automatisk ta opp igjen arbeidet senere innenfor tidsvinduene.

Forskjøvet hjemkjøringZoom

Forskjøvet hjemkjøring

Som standard er robotklipperen innstilt til å kjøre tilbake til dockingstasjonen langs den avgrensningstråden. Roboten kan ved behov stilles inn slik at hjemkjøringen kan forskyves mellom 0,3 til 0,7 meter fra avgrensingstråden. Dersom det finnes passasjer innlagt vil man trenge ekstra tilbehør som f.eks ekstra ledningsnett AED 600.

Hjul med traksjonsprofilZoom

Hjul med traksjonsprofil

I områder med tett gress, ujevne flater og slakke bakker kan man bytte til hjul med traksjonsprofil og din iMOW får ingen problemer med å ta seg frem. Hjulene er også selvrensende.

BeskyttelseZoom

Beskyttelse

iMOW robotgressklippere er utstyrt med flere ulike sensorer. Så fort noen forsøker å løfte robotklipperen mens den klipper stopper knivene. iMOW kan også beskyttes mot at uønskede får tilgang til din klipper ved å aktivere PIN-kode. STIHL har strenge rutiner før man opphever PIN-koder. Dette gjør det mindre interessant å stjele slike maskiner da de blir ubrukelige for andre enn deg selv.

iMOW leveres medZoom

iMOW leveres med

STIHL iMOW robotklipper leveres komplett med robotklipper, dockingstasjon med fire plugger for feste i bakken, strømadapter og iMOW Ruler linjal som hjelper deg med å plassere avgrensningstråden. For installering av din iMOW trenger du i tillegg et installasjonssett som består av avgrensningstråd, festeplugger og skjøtestykker.

Lyssterkt LCD-displayZoom

Lyssterkt LCD-display

Styrekonsollen, som sitter integrert i dekselet på STIHL iMOW robotklippere i serie RMI 6, har et stort og tydelige LCD-display. Via displayet gjøres alle innstillinger fort og intuitivt, og gir samtidig en oversikt over maskininformasjon og dens funksjoner. Displayet med høy kontrast og lysstyrke og er derfor like enkelt å programmere i sterkt sollys som i overskyet vær. På modellene i serie RMI 6 er displayet avtagbart slik at du også kan styre iMOW manuelt.

StøtfangereZoom

Støtfangere

Dekselet på iMOW robotklipperene er bevegelig og utstyrt med sensorer for registrere kontakt med hindringer. Om den skulle komme i kontakt med et hinder, endrer robotklipperen umiddelbart retning. Om robotklipperen løftes, stanser kniven.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RMI 632

Tilbehør

iKit S - monteringssett liteZoom

iKit S – monteringssett lite

Komplett monteringssett med 150 m (rull) avgrensningstråd Ø 2,3 mm, 150 stk. festeplugger og 3 stk. skjøtestykker. Anbefalt til RMI 422 (1 sett), RMI 422 P (2 sett) og RMI 632 (2 sett).

ABO 600 - oppbevaringsboksZoom

ABO 600 – oppbevaringsboks

Oppbevaringsboks for iMOW robotklipper.

AFN 075 – festeplugger til alle iMOW robotklippereZoom

AFN 075 – festeplugger til alle iMOW robotklippere

Festeplugger for festing av avgrensningstråd. Pakke a 75 stk. Passer til alle iMOW robotgressklippere.

ARB 501 - avgrensningstråd 500 mZoom

ARB 501 – avgrensningstråd 500 m

Avgrensningstråd til installering av robotklippere. Lengde: 500 m (rull), Ø 3,4 mm. Passer til alle STIHL robotklippere.

ADV 010 – skjøtestykkerZoom

ADV 010 – skjøtestykker

Skjøtestykker for sammenkobling av avgrensningstråd. Pakke a 10 stk.

AVS 100 - tunge forhjulZoom

AVS 100 – tunge forhjul

De tunge forhjulene sørger for at iMOW kan brukes i kupert terreng. Den modifiserte vektfordelingen forbedrer grepet til robotgressklipperen i skrånende nivåer. Passer til RMI .0 modeller i både 4- og 6 serien.

ART 240 - hjul med traksjonsprofilZoom

ART 240 – hjul med traksjonsprofil

Hjul med traksjonsprofil for bedre grep. Passer til alle iMOW robotgressklippere i serie RMI 6. Selges i pakke a to stk.

AIP 602 - protect soltakZoom

AIP 602 – protect soltak

Protect soltak som passer til alle iMOW dockingstasjoner. Beskytter iMOW mot solstråler og forurensning.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Du liker kanskje også…