STIHL BGA 200 Løvblåser

4 990 kr ink. MVA

stihl

Varenummer: BA010115900 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Behagelig stille, lett og meget kraftig batteridrevet blåser for proffbrukere. Passer spesielt til bruk i bykjerner og lydsensitive områder. Maskinens spesielle konstruksjon og blåserørets vinkel gjør den skånsom for både håndledd og armer, selv når man benytter boost-funksjonen. Håndledd og armer avlastes og du sparer på kreftene. Blåserørets lengde justeres med et knappetrykk og tilpasses enkelt etter de arbeidsoppgaver man skal utføre. Ved sammenhengende bruk over lengre tid anbefaler vi bruk av det spesialtilpassede bæresystemet Comfort (ekstra tilbehør). Blåseren festes enkelt i bæresystemet og man kan raskt bytte på å benytte blåseren som en håndholdt blåser eller å ha den hengende i bæresystemet. Brukes med AP-batterier i AP-belteveske og tilkoblingsledning. Maskinen leveres uten tilkoblingsledning, batteri og lader. Ved lengre arbeidsøkter anbefales det ryggbårne AR 3000 L-batteriet.

Tilleggsinformasjon

merke

Batterisystem

STIHL AP system

kapasitet

Proff

Spesifikasjoner

BGA 200

Tekniske data

Tekniske data Value
Anbefalt batteri AR 3.000 L
Batteri teknologi Lithium-lon AP-system
Batteridriftstid med AR 2000 L min 1) opptil 315
Batteridriftstid med AR 3000 L min 1) opptil 500
Batteridriftstid med AP 100 min 1) opptil 24
Maks. luftgjennomstrømming m³/t 2) 1.175
Batteridriftstid med AP 200 min 1) opptil 49
Batteridriftstid med AP 300 min 1) opptil 78
Batteridriftstid med AP 300 S min opptil 95
Batteridriftstid med AR 1000 min 1) opptil 212
Batteridriftstid med AR 2000 min 1) opptil 295
Batteridriftstid med AR 3000 min 1) opptil 376
Maks. luftgjennomstrømming m³/t 3) 940
Lydeffektnivå dB(A) 4) 91
Lydtrykknivå dB(A) 4) 80
Maks. lufthastighet med rundt munnstykke m/s 84
Nominell spenning V 36
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 5) 0,7

Utstyr

BGA 200

Standard utstyr

2 i 1 blåser med to bæremåterZoom

2 i 1 blåser med to bæremåter

BGA 200 er fleksibel med sine to ulike bæremåter. Som håndholdt batteriblåsere er den perfekt på trange og smale steder. Sammen med bæresystemet Comfort (som tilbehør) vil det være både enkelt og praktisk å håndtere store områder og lengre arbeidsintervaller.

Andre håndtakZoom

Andre håndtak

Et andre håndtak øker komforten ved at man har to alternative arbeidsposisjoner. Kommer ekstra godt til nytte når man bruker bæresystemet Comfort (ekstra tilbehør).

Avlastning av armer og håndledd

Avlastning av armer og håndledd

Med den litt bøyde formen «tipper» ikke maskinen når du kjører, selv ikke når man benytter boost-funksjonen. Dette er med på å skåne både håndledd og armer.

Boost-funksjonZoom

Boost-funksjon

Du kan når som helst, uavhengig av hvilken effekt du kjører på, aktivere boost-funksjonen for maksimal blåseeffekt. Du trenger ikke en gang å endre grep.

EC motorZoom

EC motor

Den børsteløse elektromotoren (EC) fra STIHL arbeider energieffektivt og nesten uten slitasje. Som intelligent koblingsenter registrerer den til enhver tid batteriet som er satt inn i maskinen og forsyner EC-motoren med den passende ytelsen for batteriet. Dette sikrer at maskinen til enhver tid har den optimale ytelsen tilgjengelig – konstant over hele batteriets samlede utladningsprosess.

FixgassZoom

Fixgass

Gassen justeres enkelt til ønsket posisjon ved å trykke på knappen. Enkelt å betjene, spesielt når man benytter bæresystemet Comfort (ekstra tilbehør) og det andre håndtaket.

Gasspak, sentralZoom

Gasspak, sentral

For å få mest mulig ut av batteriets energi, kan kraften justeres i tre ulike posisjoner, alt etter arbeidsoppgaven som skal utføres. Den valgte posisjonen indikeres av LED-lys ved siden av skrubryteren.

Lengdesjusterbart blåserør, hurtigjusteringZoom

Lengdesjusterbart blåserør, hurtigjustering

Blåserørets lengde på BGA 200 kan enkelt hurtigjusteres ved et enkelt knappetrykk. Blåsrøret kan raskt gjøres kortere for arbeid i trange rom, og deretter like raskt forlenges igjen. Komfortabelt og effektivt arbeid uansett arbeidsoppgave.

OpphengsfesteZoom

Opphengsfeste

Et praktisk opphengsfeste er integrert i dekselet slik at blåseren kan henges trygt og enkelt på veggen.

Ekstra tilbehør

Comfort bæresystemZoom

Comfort bæresystem

Med tilbehøret Comfort bæresystem utvides bruken av BGA 200, fra å være en håndholdt enhet til også å kunne benyttes festet i bæresystemet. Bytte mellom de ulike bruksmåtene gjøres i løpet av sekunder og vil lette arbeidet betraktelig, spesielt under lengre arbeidsøkter.

LaderZoom

Lader

Tre ladere å velge mellom: Standardlader AL 101 og hurtigladerne AL 300 og AL 500. AL 100 lader batteriet AP 80 på ca. 70 minutter. AL 300 ca 25 minutter for 80% lading.

Lithium-Ion batteri APZoom

Lithium-Ion batteri AP

Meget effektsterke Lithium-Ion batterier som passer til alle STIHL batteridrevne maskiner i AP-systemet. Batteriet kan uten problem lades flere hundre ganger. Ingen minnefunksjon, og de avgir konstant effekt under hele driftstiden. Et batteri med lang levetid og lang brukstid. Med batteristatus. Kan lades med laderne AL 101, AL 300 og AL 500. AP batteriene finnes i tre effektklasser: AP 100 (76 Wh), AP 200 (151 Wh) og AP 300 (227 Wh).

Noen av komponentene kan du lese mer om under Produkt teknikk

Tilbehør

BGA 200

Tilbehør

Batteriboks grå - SZoom

Batteriboks grå – S

Med STIHL batteriboks kan du sikkert og plassbesparende transportere eller oppbevare enten fire batterier eller to batterier og én lader. STIHL batteriboks er dessuten kompatibelt med Sortimo L-BOXX og kjøresystemet Sortimo Globelyst.

Batteriboks grå - MZoom

NyhetBatteriboks grå – M

For plassbesparende og praktisk transport av batterier og lader. Kompatibel med Sortimo L-BOXXes og kjøretøysystemet Sortimo. Med sklisikker matte for tilbehør som f.eks. AP batterier og AL lader.

Batteriboks grå - LZoom

Batteriboks grå – L

For plassbesparende og trygg transport av batteri og lader. Kompatibel med Sortimo L-BOXX og kjøretøysystemet Sortimo Globelyst. Med antisklimatte. Passer for både AP og AR batterier samt alle ladere.

Bæresystem AR LZoom

Bæresystem AR L

Bæresystem for feste av ryggbatteriene AR 2000 L og AR 3000 L, uten bruk av verktøy. Utstyrt med tredelt lengdejusterbare skulderstropper for individuell tilpassing og bevegelig hoftebelte for komfortabelt og ergonomisk arbeid. Energioverføringen skjer i kombinasjon med tilkoblingsledning og AP-adapter.

Bæresystem til AP batterierZoom

Bæresystem til AP batterier

Komfortabelt og lett bæresystem for opptil to AP batterier. Kan brukes sammen med AP-beltelomme med tilkoblingsledning, som alternativ til batteriene AR som kan bæres på ryggen. Passer til batterimaskiner med tilkoblingsledning og maskiner med batterispor.

Bæresystem Comfort til BGA 200Zoom

Bæresystem Comfort til BGA 200

Bæresystemet Comfort er utviklet for å lette arbeidet med BGA 200, spesielt ved lengre arbeidsintervaller. BGA 200 kan brukes både som håndholdt enhet eller festet i bæresystemet. Bytte mellom de ulike bruksmåtene gjøres enkelt i løpet av sekunder. Comfort bæresystem festes til hoftebeltet på AR-bæresystem.

Lader AL 101Zoom

Lader AL 101

230 V. Kompatibel med STIHL batterier AP og AK. Med ladeindikator (LED) og passiv batterikjøling. Kabeloppspoling med borrelås. Veggmontering er mulig.

Hurtiglader AL 300Zoom

Hurtiglader AL 300

STIHL hurtiglader til Lithium-Ion batterier AP og AR. Høy ladestrøm for svært rask og skånsom lading. Innretning i bunnen av huset for veggfeste og kabeloppvikling, med visning av driftstilstand (LED-lampe) og aktiv batterikjøling.

Hurtiglader AL 500Zoom

Hurtiglader AL 500

STIHL hurtiglader til Lithium-Ion batterier AP og AR. Høy ladestrøm for svært rask og skånsom lading. Innretning i bunnen av huset for veggfeste og kabeloppvikling, med visning av driftstilstand (LED-lampe) og aktiv batterikjøling.

Tilkoblingsledning til ryggbatteri AR LZoom

Tilkoblingsledning til ryggbatteri AR L

Til energioverføring ved lading av AR L-batterier og ved bruk av maskiner i batteriserien AP-system. Kan kombineres med AR L-bæresystem og anleggspolstring. Lengde 180 cm.

Du liker kanskje også…