STIHL MSA 70 C-B Enhet

2 590 kr ink. MVA

stihl LOGO

NYHET!

  • Batteridrevet – stillegående, miljøvennlig og lett å jobbe med
  • Kjedehurtigstramming – enkelt å etterjustere uten bruk av verktøy
  • Transparent oljetank – enkelt å se når du trenger påfylling
  • Leveres uten batteri og lader
Varenummer: MA040115820 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Batteridrevet motorsag som er lett og komfortabel å betjene med 25 % bedre skjæreeffekt i forhold til MSA 60 C-B. Batterimotorsag som er godt egnet til sporadisk stell av tomten samt kutting av liggende stammer og enkelt håndverksarbeid. Utstyrt med 30 cm sverd og ¼»-PM3-sagkjede for en høy skjæreeffekt og et rent skjærebilde, ergonomisk betjeningshåndtak med potensiometerfunksjon for trinnløs turtallregulering, STIHL hurtigstramming av kjedet for stramming av kjedet uten verktøy, gjennomsiktig oljetank til enkel oversikt over oljenivået.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

STIHL MSA 70 C-B batterimotorsag med batteri AK 30 og lader AL 101

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 1) 3,2
Lydtrykknivå dB(A) 2) 83
Lydeffektnivå dB(A) 3) 94
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 1) 3,4
Vekt kg 4) 2,9
Nominell spenning V 36

UTSTYR

STIHL MSA 70 C-B batterimotorsag med batteri AK 30 og lader AL 101

Standard utstyr

Hurtigstramming av kjedetZoom

Hurtigstramming av kjedet

Kjedet strammes helt uten bruk av verktøy – enklere kan det ikke bli! Etter å ha løsnet kjededrevsdekselet, strammes kjedet enkelt via et stillhjul, helt uten verktøy.

Softgripp - håndtakZoom

Softgripp – håndtak

«Softgripp» håndtakene gjør arbeidet mykt og behagelig.

Kontrollknapp med potensiometerfunksjonZoom

Kontrollknapp med potensiometerfunksjon

For praktisk bruk. Med de myke komponentene i håndtaket ligger den godt i hånden, og er både enkel og sikker å kjøre. I tillegg sikres grepet av det myke belegget, spesielt når det er vått.

TohåndsbetjeningZoom

Tohåndsbetjening

Det ergonomisk utformede fremre håndtaksrøret og det behagelige bakre håndtaket med mykt grep, gjør at arbeidet blir både sikkert, behagelig og mindre slitsomt i alle situasjoner.

Transparent oljetankZoom

Transparent oljetank

Full kontroll over tanken: Den transparente tanken gjør at du alltid har kontroll over kjedeoljenivået. Kjedeolje fylles på raskt og enkelt med hjelp av STIHLs påfyllingssystem.

TransportnivåZoom

Transportnivå

Batteriet kan settes i to ulike nivåer i maskinen. I første nivået, transportnivået, er batteriet fast i maskinen, men ikke i kontakt med kontaktflatene i maskinen. I andre nivået, driftsnivå, er batteriet helt trykt inn slik at batteriets og maskinens kontaktflater ligger mot hverandre.

EC-motorZoom

EC-motor

Den børsteløse elektromotoren (EC) fra STIHL arbeider energieffektivt og nesten uten slitasje. Som intelligent koblingsenter registrerer den til enhver tid batteriet som er satt inn i maskinen og forsyner EC-motoren med den passende ytelsen for batteriet. Dette sikrer at maskinen til enhver tid har den optimale ytelsen tilgjengelig – konstant over hele batteriets samlede utladningsprosess.

Du liker kanskje også…