STIHL batteridrevet plenlufter RLA 240

2 790 kr ink. MVA

stihl LOGO

  • 2-i-1 for mosefjerning/lufting
  • Arbeidsbredde 34 cm
  • Skjæredybdejustering
  • Skjæredybde 15 mm
  • Enkelt å legge sammen
  • ReadyStart lett start teknologi
  • Leveres uten batteri og lader
Varenummer: 62910116605 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Plenlufteren RLA 240 er en batteridrevet 2-i-1 maskin som både lufter gressplenen og fjerner mose. Maskinen inngår i STIHL AK-system der ett batteri passer alle maskiner i systemet. Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærer som fjerner mose og dødt gress uten å skjære i gressrøttene. Vertikalskjærerenheten har skarpe, robuste kniver som sikrer at plenen luftes effektivt, slik at vann og næringsstoffer lettere trenger ned til røttene. Mosefjerneenheten, i likhet med knivene, monteres og demonteres raskt og enkelt. Med en arbeidsbredde på 34 cm oppnår man med RLA 240 en god balanse mellom høy ytelse og enkel håndtering. Plenlufterens hus er produsert i polymer, noe som gjør den svært robust, samtidig som den er svært lett. Med oppsamleren som følger med, kan du enkelt samle opp mose og dødt gress samtidig som du arbeider.

Tilleggsinformasjon

Batterisystem

STIHL AP system

merke

Spesifikasjoner

RLA 240

Tekniske data

Tekniske data Value
Arbeidsbredde cm 34
Arbeidsdybde mm 15
Turtall verktøy v/min 3.300
Lydeffektnivå Lwa dB(A) 92
Nominell effekt W 900
Usikkerhetsfaktor KpA dB(A) 3
Vibrasjoner håndtak ahw m/s² 4,8
Vibrasjoner usikkerhetsfaktor K m/s² 2,4

Utstyr

RLA 240

Standard utstyr

Skjæredybdeinnstilling Zoom

Skjæredybdeinnstilling

Knivenes skjæredybde i bakken kan enkelt justeres ved hjelp av det ergonomiske dreieknappen som er plassert på maskinens deksel.

BærehåndtakZoom

Bærehåndtak

Praktisk integrert bærehåndtak som gjør det enkelt å transportere og flytte klippen. Håndtaket kan også benyttes til å feste klipperen under transport.

Sammenleggbart styreZoom

Sammenleggbart styre

Håndtaket felles enkelt ned ved å løsne to skruer og maskinen blir optimalt tilpasset for både oppbevaring og rengjøring. Ved rengjøring tippes maskinen bakover sik at den står på høykant.

Lette hjulZoom

Lette hjul

De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

MosefjernerenhetZoom

Mosefjernerenhet

Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærkroker som fjerner mose og sammenfiltret gress uten å skjære i gressroten (gressrotsonen). I likhet med knivene kan mosefjernerenheten raskt monteres eller demonteres med vanlig verktøy.

PolymerchassisZoom

Polymerchassis

Polymerchassis på STIHL plenluftere er laget av høykvalitetspolymer som tåler slag, varme og er UV-bestandig. Meget holdbar, ruster ikke!

PlenluftingsenhetZoom

Plenluftingsenhet

Knivene som sitter fast på akslingen, sikrer at plenen luftes effektivt. De skarpe, robuste bladene sørger for et effektivt arbeidsresultat hver gang.

Du liker kanskje også…