STIHL Skogshjelm G3000

1 125 kr ink. MVA

stihl LOGO

  •  Leveres komplett med hørselvern nettingvisir og nakkebeskyttelse
  •  Ekstra bra ventilasjon
  • vendbar hjelminnredning.
Varenummer: 70018840160 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Skogshjelm G3000 leveres komplett med hørselvern, nettingvisir og nakkebeskyttelse. Ekstra bra ventilasjon og vendbar hjelminnredning.

Tilleggsinformasjon

merke

Tekniske data

Hjelmsettt G3000

Tekniske data

Tekniske data Value
CE-godkjent Ja
Dempningstall 1) SNR 28 (H:35, M:26, L:16)
Dempingsverdi dBA 108
Hjelm, innfestning 4-punkts vendbar
Hjelm, materiale UV-stabilisert ABS
Lysgjennomslipp % 75

Utstyr

Hjelmsettt G3000

Standard utstyr

GjennomluftingZoom

Gjennomlufting

Bildet til høyre viser hvilke fordeler en hjelm med bra gjennomlufting har. Temperaturen synker med mellom 2 og 3 grader og luftfuktigheten synker med ca. 50%.

HurtiginnstillingZoom

Hurtiginnstilling

Hjelmen tilpasser sig hodet ditt individuelt og optimalt på en utrolig enkel måte. Svært nyttig hvis flere bruker samme hjelm, eller hvis du bare ønsker å finjustere den, for eksempel hvis det blåser opp.

NettingvisirZoom

Nettingvisir

Samtlige av våre hjelmer og et ryddesett er utstyrt med nettingvisir. Nettingvisiret har bra lysgjennomslipp kombinert med bra beskyttelse – takket være sin fleksibilitet en lang levetid. Husk at et visir ikke kan erstatte vernebriller.

RegnbeskyttelseZoom

Regnbeskyttelse

Ved arbeide i regn er en regnbeskyttelse et meget praktisk tilbehør. Det hindrer at regndråper renner fra hjelmen og ned i nakken. Beskyttelsen ligger utenpå jakken og avleder effektivt alt vann.

UV-indikatorZoom

UV-indikator

UV-stråling påvirker hjelmen over tid og gjør at den sprekker, selv om det ikke er synlig for det menneskelige øyet. Med en UV-indikator kan du se når det er tid å skifte hjelm. Indikatoren er plassert på toppen av hjelmen og er i begynnelsen helt rød. Etter hvert som tiden går og hjelmen utsettes for stråling, blir fargen svakere og til slutt hvit. Da er det på høy tid å bytte ut hjelmen. en praktisk og enkel innretning som gir ekstra sikkerhet.

Ekstra tilbehør

FM-radioZoom

FM-radio

Hør på musikk, nyheter eller ditt favorittprogram på radio mens du arbeider. En FM-radio sitter godt beskyttet inne i hørselvernlokket. Alle innstillinger sitter lett tilgjengelig på utsiden av lokket.

VernebrillerZoom

Vernebriller

Ved alt arbeide med bl.a. motorsag anbefaler vi foruten hjelm, visir og hørselvern at du har et par vernebriller. Disse vernebrillene kan festes direkte på hjelmen. Passer i alle våre hjelmer som er produsert etter sommeren 2005. Vernebrillene er meget komfortable, er av høy kvalitet og gir god sikkerhet. Fåes med blanke og gultonede glass.

Noen av komponentene kan du lese mer om under Produkt teknikk .