God service 
går aldri av moten

Det har vi hold på med 1987

Siden 1987 har vi jobbet snøfresere, gressklippere, motorsager, arbeidsklær og nyttig verktøy for både private og bedrifter. Vi vet hvor viktig det er at du for riktig verktøy til nettopp det du skal gjøre. Og at det virker.

I vårt eget serviceverksted, møter du dyktige servicemekanikere som til enhver tid vil sørge for at maskiner og utstyr får rett pleie. Velkommen til oss for en hyggelig handel. Du finner oss i Kirkeveien 42 midt i Ski.

Om Norsk Maskinservice AS

Butikken ble etablert i 1987 og har etter hvert blitt et landemerke i Ski. Vi er 5 ansatte med årelang kompetanse på mange fagfelt. I spissen har vi Gunnar Hvamstad, grunnlegger og innehaver. Morten Hvamstad er selger og montør og har produktansvar for robotklippere. I tillegg har vi to dyktige mekanikere på verkstedet, Kurt Are og Jan, begge spesialister på motoriserte produkter og unike problemløsere. Med på laget har vi også regnskapsfører Bjørn.

HVORFOR

VELGE OSS

GRUNN EN

30 års bransjeerfaring og fagkunnskap.

GRUNN TO

Trygt kjøp med eget serviceverksted. Service og vinterlagring av robotklippere. Vi bruker kun originale reservedeler for best vedlikehold av ditt produkt.

GRUNN TRE

Vi tilbyr hente/bringe service. Mot et lite tillegg, kan vi hente produktet som skal vedlikeholdes hjemme hos deg og transportere det trygt tilbake når produktet er klart.