God service 
går aldri av moten

Det har vi holdt på med siden 1987

I vår butikk får du hjelp til å finne riktig snøfreser, gressklipper, motorsager, arbeidsklær eller annet nyttig verktøy du trenger for å jobbe i skogen eller hagen. Vi selger til både private og bedrifter. Vi vet hvor viktig det er at du for riktig verktøy til nettopp det du skal gjøre. Og at det virker som det skal.

Erfarne servicemekanikere

På vårt serviceverksted, vil dyktige og erfarne servicemekanikere til enhver tid sørge for at din maskin får riktig pleie og vedlikehold slik at den alt fungerer optimalt. 

Du er alltid velkommen til oss i Kirkeveien 42, midt i Ski, for en hyggelig prat, handel eller hjelp.

 Om Norsk Maskinservice AS

Butikken ble etablert i 1987 og har etter hvert blitt et landemerke i Ski. Vi er 4-6 ansatte (avhengig av sesong) med årelang kompetanse på mange fagfelt. I spissen har vi Gunnar Hvamstad, grunnlegger og innehaver. Morten Hvamstad er selger og montør og har produktansvar for robotklippere. I tillegg har vi to dyktige mekanikere på verkstedet, Kurt Are og Jan, begge spesialister på motoriserte produkter og unike problemløsere. 

Telefon: 64 87 37 30

post@norskmaskinservice.no

Adresse:
Kirkeveien 42,
1400 Ski

Kontaktskjema

11 + 4 =

HVORFOR

VELGE OSS

ErfARING

30 års bransjeerfaring og fagkunnskap.

Fagkunnskap & kundeService

Trygt kjøp med eget serviceverksted. Service og vinterlagring av robotklippere. Vi bruker kun originale reservedeler for best vedlikehold av ditt produkt.

FLEKSIBLE

Vi tilbyr hente/bringe service. Mot et lite tillegg, kan vi hente produktet som skal vedlikeholdes hjemme hos deg og transportere det trygt tilbake når produktet er klart.